https://api.prod.gaussbox.net/v1/media/download/610/active

Osnivanje Učilišta Lingua Studiorum

Objavljeno 8. srpnja 2019.
Podijeli

Lingua d.o.o. već godinama predstavlja vodeću privatnu obrazovnu instituciju na području Slavonije i Baranje. Prepoznata kao takva, Lingua d.o.o. 2019. godine osniva Učilište Lingua Studiorum i provodi verificirane programe usavršavanja i osposobljavanja odraslih osoba. Obrazovanje odraslih važna je komponenta sustava cjeloživotnog učenja. 

U 2019. godinu ušli smo s novim edukacijama koje su verificirane od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, a čiji će predavači na temelju svoje stručnosti pružiti polaznicima kompetentnost u području za koje se obrazuju. Navedeni programi se upisuju u e-radnu knjižicu.

Prvi verificirani programi s kojima Učilište kreće su sljedeći:

  1. SURADNIK/SURADNICA U PRIPREMI I PROVEDBI PROJEKATA FINANCIRANIH IZ EU FONDOVA
  1. VODITELJ/VODITELJICA PRIPREME I PROVEDBE PROJEKATA FINANCIRANIH IZ EU FONDOVA

Završna provjera programa osposobljavanja za poslove Suradnika u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova obuhvaća rješavanje konkretnog projektnog zadatka. Izradu projektnog zadatka polaznik obavlja uz konzultacije predavača i po završetku zadatka obavezan je usmeno obraniti pripremljeni rad.

Završna provjera programa usavršavanja za poslove Voditelja pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova obuhvaća izradu konkretnog projektnog prijedloga planiranog u Cjelini 6. Izrada projektnog prijedloga, uz mentoriranje i konzultacije predavača te usmenu obranu pripremljenoga rada. 

Za oba programa polaznicima se izdaje Uvjerenje o osposobljavanju i upisuju se u e-radnu knjižicu.

 

Europska unija

Zajedno do fondova EU

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fond za regionalni razvoj. Sadržaj publikacije materijala isključiva je odgovornost tvrtke Lingua d.o.o.. Naziv projekta: Jačanje tržišne pozicije i konkurentnosti tvrtke Lingua kroz novo web rješenje“

Kontakt

Adresa: I. F. Gundulićeva 5/III, Osijek, Hrvatska

Telefon: +385 (0) 31 20 15 15

Mobitel: +385 (0) 91 465 1111

Email: lingua.osijek@gmail.com

Info
    Pratite nas
    Primajte obavjesti