https://api.prod.gaussbox.net/v1/media/download/19756/active

UPISI U TIJEKU - REDOVITO USAVRŠAVANJE U PODRUČJU JAVNE NABAVE

Objavljeno 27. svibnja 2020.
Podijeli

Sukladno Pravilniku o izobrazbi u području javne nabave i odobrenju od strane Ministarstva gospodarstva, Uprave za sustav javne nabave, centar za edukaciju i usluge prevođenja Lingua d.o.o. organizira program stručnog usavršavanja u području javne nabave pod nazivom „Priprema i provođenje otvorenog postupka javne nabave – korak po korak od pripreme do izvršenja“ koji će se održati 19. lipnja 2020. g. u terminu od 9:00 do 16:15 sati.

Zbog nedostatka sredstava za vlastito financiranje potrebnih projekata sve je više prijava za sufinanciranje projekata iz fondova EU. Većina obveznika primjene Zakona o javnoj nabavi prilikom provođenja postupaka javne nabave koji se sufinanciraju iz fondova EU napravi pogreške i/ili propuste koji rezultiraju financijskim korekcijama od strane kontrolnih tijela. Ovo jednodnevno stručno usavršavanje fokusirano je na proceduru koju naručitelji moraju primijeniti prilikom provođenja otvorenog postupka javne nabave, od istraživanja tržišta i prethodnog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima, objava na EOJN RH, do sklapanja ugovora o javnoj nabavi, s posebnim osvrtom na zahtjeve kontrolnih tijela.

Naši predavači su osobe sa dugogodišnjim iskustvom u pripremi provođenju postupaka jednostavne i javne nabave koji obavljaju najsloženije zadatke izrade i provedbe općih i drugih akata, strategija i programa iz područja javne nabave. Također imaju iskustvo u vođenju projekata, pružanja savjeta i stručne pomoći službenicima, dužnosnicima i korisnicima proračuna u rješavanju složenih zadataka iz navedenog područja.

Marinko Bašurić, mag.iur., -Viši savjetnik za javnu nabavu , Osječko-baranjska županija, Osijek, Služba za javnu nabavu
Trener u sustavu javne nabave te predavač na specijalističkim programima izobrazbe i redovitim usavršavanjima iz područja javne nabave.
Marija Vegar, dipl.eoc. Viši savjetnik za javnu nabavu , Osječko-baranjska županija, Osijek, Služba za javnu nabavu
Predavačica u specijalističkim programima izobrazbe.

Pohađanjem jednodnevnog usavršavanja stječe se 8 bodova.

Naknada za sudjelovanje na jednodnevnom programu usavršavanja: 800,00 kn + PDV po sudioniku

Svi polaznici dobiti će radne materijale. Nakon održanog programa usavršavanja svakom polazniku izdati će se potvrda o pohađanju.

Prijave na:
☎️031 20 15 15 ili 📱091 465 11 11
📧 lingua.osijek@gmail.com

Europska unija

Zajedno do fondova EU

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fond za regionalni razvoj. Sadržaj publikacije materijala isključiva je odgovornost tvrtke Lingua d.o.o.. Naziv projekta: Jačanje tržišne pozicije i konkurentnosti tvrtke Lingua kroz novo web rješenje“

Kontakt

Adresa: I. F. Gundulićeva 5/III, Osijek, Hrvatska

Telefon: +385 (0) 31 20 15 15

Mobitel: +385 (0) 91 465 1111

Email: lingua.osijek@gmail.com

Info
    Pratite nas
    Primajte obavjesti